ENEX AB LOGOENEX AB LOGO
ENEX AB LOGO

OM OSS

För att erhålla en stark driftsäkerhet och låg energianvändningen måste alla tekniska system i fastigheten eller anläggningen samverka och det är där vi kan hjälpa er.

Genom att få kontroll över helheten i fastighetens tekniska system uppnår man ett högt driftnetto. Vi arbetar främst inom Stockholms län där vi också är stationerade, men kan även utföra projekt över hela Sverige.

Enex energiexperter är certifierade i kvalificerad grad av SWEDAC och har lång erfarenhet inom värme, kyla, ventilation och styr & regler. Enex har lång erfarenhet av energiprojekt och dess genomförande.
Om ossOm oss
Om oss
Miljö
Vår huvudsyssla är att bedriva och genomföra energiprojekt med inriktning på energibesparingar inom värme, kyla, ventilation, el och vatten. Energiprojekt är alltid en kombination av ombyggnad eller nyinstallation av de VVS-tekniska systemen inom fastigheter.

Genom att tillämpa ett mycket strukturerat arbetssätt och dela upp projektet i olika faser, kan man säkerställa den nya energinivån i fastigheten. Med en dokumenterad uppföljning når man inte bara de nya nivåerna på media, utan även en långsiktig besparing för framtiden.

När du kommer till oss kan du vara säker på att vi behärskar den senaste tekniken och kan hitta den bästa lösningen för din fastighet.

Vår Affärsidé


Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att minska sin energianvändning och sina driftskostnader i fastigheten. Med detta som grundsten kommer fastigheterna bli energieffektiva och driftsäkra. Med ett kvalitativt arbete driver vi energiprojekt fram till utvärdering av resultatet och säkerställer den nya energinivån.